Gevulde Portobello’s
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 2 grote portobello’s (of vier kleine)
- 200 gram gehakt
- 1 ei
- 1 eetlepel kokosmeel
- 2 tomaten
- 4 plakken bacon
- Peper, zout, Chilivlokken en tijm naar smaak
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snij het steeltje uit de portobello.
- Schraap nu met een lepeltje de sporen uit de portobello en voeg dit toe aan de gehakt.
- Meng de gehakt met de sporen, het ei en de kokosmeel en breng op smaak met de kruiden.
- Verdeel het gehakt in gelijke porties en vul hiermee de portobello’s.
- Snij de tomaat en plakjes en leg deze op het gehakt.
- Dek het geheel af met de bacon.
- Bak in de oven voor ongeveer 20 tot 25 minuten of totdat het gehakt gaar is.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/gevulde-portobello/
3.2.2925