Gevulde Portobello’s
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediënten
  • 2 grote portobello’s (of vier kleine)
  • 200 gram gehakt
  • 1 ei
  • 1 eetlepel kokosmeel
  • 2 tomaten
  • 4 plakken bacon
  • Peper, zout, Chilivlokken en tijm naar smaak
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snij het steeltje uit de portobello.
  3. Schraap nu met een lepeltje de sporen uit de portobello en voeg dit toe aan de gehakt.
  4. Meng de gehakt met de sporen, het ei en de kokosmeel en breng op smaak met de kruiden.
  5. Verdeel het gehakt in gelijke porties en vul hiermee de portobello’s.
  6. Snij de tomaat en plakjes en leg deze op het gehakt.
  7. Dek het geheel af met de bacon.
  8. Bak in de oven voor ongeveer 20 tot 25 minuten of totdat het gehakt gaar is.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/gevulde-portobello/