Paleo Lasagne
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingrediënten
  • 500 gram gehakt
  • Doosjes champignons
  • 1,5 courgette (of aubergine)
  • 1 paprika
  • 1 prei
  • 1 ui
  • Paar tenen knoflook
  • Blikje tomatenpuree
  • Blik gepelde tomaten
  • Halve fles gezeefde tomaten
  • Naar smaak; peper, zeezout, Italiaanse kruidenmix, chilipeper
  • Kokosolie om in te bakken
Bereiding
  1. Oven voorverwarmen op 200°C.
  2. Gehakt rul bakken en even opzij leggen.
  3. Snij de groenten in gelijke stukken. Bak eerst de ui, champignons en de knoflook. Voeg daarna de prei, paprika en een halve courgette toe.
  4. Voeg vervolgens de rulle gehakt toe. Bak de tomatenpuree even mee en voeg daarna de gepelde tomaten en een halve fles gezeefde tomaten toe.
  5. De saus laten pruttelen en op smaak brengen. Om het in te dikken eventueel wat arrowroot aan toevoegen.
  6. Snij in de tussentijd een courgette in plakken met dunschiller/kaasschaaf en vet een ovenschaal in.
  7. Giet een laagje saus in de schaal, leg hier een laagje courgette plakjes op, nog een laag saus, weer courgette en zo doorgaan totdat de saus op is.
  8. Plaats de schaal zo’n 25 minuten in de oven op 200C.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/paleo-lasagne/