Paleo Lasagne
Auteur: Marinka
Personen: 4
- 500 gram gehakt
- Doosjes champignons
- 1,5 courgette (of aubergine)
- 1 paprika
- 1 prei
- 1 ui
- Paar tenen knoflook
- Blikje tomatenpuree
- Blik gepelde tomaten
- Halve fles gezeefde tomaten
- Naar smaak; peper, zeezout, Italiaanse kruidenmix, chilipeper
- Kokosolie om in te bakken
- Oven voorverwarmen op 200°C.
- Gehakt rul bakken en even opzij leggen.
- Snij de groenten in gelijke stukken. Bak eerst de ui, champignons en de knoflook. Voeg daarna de prei, paprika en een halve courgette toe.
- Voeg vervolgens de rulle gehakt toe. Bak de tomatenpuree even mee en voeg daarna de gepelde tomaten en een halve fles gezeefde tomaten toe.
- De saus laten pruttelen en op smaak brengen. Om het in te dikken eventueel wat arrowroot aan toevoegen.
- Snij in de tussentijd een courgette in plakken met dunschiller/kaasschaaf en vet een ovenschaal in.
- Giet een laagje saus in de schaal, leg hier een laagje courgette plakjes op, nog een laag saus, weer courgette en zo doorgaan totdat de saus op is.
- Plaats de schaal zo’n 25 minuten in de oven op 200C.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/paleo-lasagne/
3.4.3177