Mini Gehaktbroodjes
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingrediënten
  • 400g rundergehakt
  • 1 ½ tl gehaktkruiden
  • ¼ tl knoflookpoeder
  • 3 el verse peterselie, fijn gehakt
  • 1 el verse salie, fijn gehakt
  • 2 bosuitjes, in dunne ringetjes gesneden
  • 1 kleine appel, geschild en geraspt
  • 1 – 2 tl kokosolie (om in te vetten)
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en vet 8 muffinvormpjes in met de kokosolie.
  2. Doe alle ingrediënten in een kom en kneed het met de hand goed door elkaar.
  3. Verdeel het mengsel over de muffinvormpjes, druk het stevig aan zodat je gehaktbroodjes niet uit elkaar zullen vallen na het bakken.
  4. Bak de gehaktbroodjes in ca. 20-23 minuten goudbruin en gaar in de oven.
  5. Serveer meteen, of laat ze afkoelen en zet ze tot gebruik in de koelkast.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/mini-gehaktbroodjes/