Chocolade Kokosmakronen
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 8
Ingrediënten
  • 100 gram kokosrasp
  • 120 gram amandelpasta (ik heb gemengde notenpasta gebruikt voor een stevige bite)
  • 40 gram (rauwe) cacao poeder
  • 30 gram gesmolten kokosolie
  • 1 theelepel vanille extract
  • Snuf zout
  • 50 gram chocolate chips
  • Optioneel; 40 gram honing
Bereiding
  1. Oven voorverwarmen op 175°C
  2. Bakplaat bekleden met bakpapier
  3. Alle ingrediënten door elkaar mengen
  4. Met een lepel of ijsschep halve bollen maken (bij mij waren het er 16)
  5. Voor ongeveer 10 minuten bakken totdat de bodem of de randen donkerder van kleur worden. Ze zijn nu knapperig van buiten en heerlijk smeuïg van binnen
  6. Laat ze goed afkoelen, daarna in een luchtdichte trommel bewaren
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/chocolade-kokosmakronen/