Chocolade Kokosmakronen
Auteur: Marinka
Personen: 8
- 100 gram kokosrasp
- 120 gram amandelpasta (ik heb gemengde notenpasta gebruikt voor een stevige bite)
- 40 gram (rauwe) cacao poeder
- 30 gram gesmolten kokosolie
- 1 theelepel vanille extract
- Snuf zout
- 50 gram chocolate chips
- Optioneel; 40 gram honing
- Oven voorverwarmen op 175°C
- Bakplaat bekleden met bakpapier
- Alle ingrediënten door elkaar mengen
- Met een lepel of ijsschep halve bollen maken (bij mij waren het er 16)
- Voor ongeveer 10 minuten bakken totdat de bodem of de randen donkerder van kleur worden. Ze zijn nu knapperig van buiten en heerlijk smeuïg van binnen
- Laat ze goed afkoelen, daarna in een luchtdichte trommel bewaren
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/chocolade-kokosmakronen/
3.4.3177