Herfstsalade
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediënten
  • ½ kleine pompoen
  • 150g katenspek of pancetta
  • 75g rucola melange
  • 2 stoofperen (bereid)
  • 1 hand vol geroosterde kastanjes of walnoten
  • 4 el extra vierge olijfolie
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 180 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Schep de zaden uit de pompoen en snijd de pompoen in plakken van ca. 1 ½ cm dik.
  3. Wikkel om iedere plak pompoen een plakje kantenspek of pancetta.
  4. Leg de pompoen met spek op de bakplaat en bak deze in 20 minuten gaar en het spek licht knapperig.
  5. Verdeel de rucola melange over 2 borden en leg er enkele plakken geroosterde pompoen op.
  6. Snijd de stoofperen iets kleiner en verdeel deze over de borden. Bestrooi met geroosterde kastanjes of walnoten en besprenkel vervolgens met de olijfolie.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/varkensvlees/herfstsalade/