Kluts de eieren samen met de kokosroom en peterselie, en breng op smaak met peper en zout. Bak hiervan een dun omelet, en laat afkoelen.
Kruid de zalmfilet met peper en zout en bak goudbruin en gaar in de kokosolie. Trek na het bakken de stukken uit elkaar en laat afkoelen.
Prak de tonijn samen met de mayonaise fijn en breng op smaak met peper en zout.
Snij het (afgekoelde) omelet doormidden. Verdeel over de ene helft de zalmfilet en over de andere helft de tonijnsalade. Rol beide helften op en snij in stukken. ‘Plak’ eventueel de randjes vast met wat mayonaise zodat ze keurig opgerold blijven.
Rasp de appel en het bietje. Meng hier de balsamico, de olijfolie en eventueel de mierikswortel of rozijntjes doorheen.
Breng op smaak met peper en zout en garneer met de walnoten.
Eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/lunch/gevulde-omelet-met-bietjessalade/