Kruidige appeltjes met kokosroom
Auteur: Marinka
Personen: 1
- 1 appel
- 50 gram hazelnootmeel (kan vervangen worden door amandelmeel)
- 2 tl vijfkruidenpoeder (kan vervangen worden door kaneel)
- 2 el kokosolie
- 3 el kokosroom
- Optioneel: 2 tl ahornsiroop of honing
- Verwarm de oven voor op 175 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Schil de appel en snij deze in parten.
- Meng de hazelnootmeel met de vijfkruidenpoeder en smelt de kokosolie.
- Wentel elk partje appel eerst door de kokosolie en vervolgens door de hazelnootmeel zodat de appel helemaal bedekt is.
- Herhaal met alle partjes en leg ze op de bakplaat.
- Bak voor ongeveer 20 minuten in de oven waarbij je ze halverwege even omdraait.
- Meng ondertussen de kokosroom met de ahornsiroop of honing tot een dipsaus.
- Serveer de gebakken appel, warm of koud, met de dipsaus.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/kruidige-appeltjes-met-kokosroom/
3.2.2925