BLT Puntpaprika’s
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 2 flinke puntpaprika’s
- 250 gram cherrytomaatjes
- Flinke hand babysla
- 2 avocado’s
- 200 gram biologische spekjes
- 1 el (zelfgemaakte) mayonaise
- 1 el citroensap
- Peper en zeezout
- Bak de spekjes uit, schep ze uit het spekvet en laat iets afkoelen.
- Snij de puntpaprika’s in de lengte door de midden, verwijder de zaadlijsten en spoel goed af.
- Halveer de cherrytomaatjes.
- Halveer de avocado’s, verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schil en snij in blokjes.
- Hussel de avocado, tomaatjes, spekjes, mayonaise en citroensap door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
- Vul de puntpaprika’s met een laagje slablaadjes en verdeel het avocado/tomaten mengsel over de paprika’s.
- Eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/varkensvlees/blt-puntpaprikas/
3.2.2925