Meng alle ingrediënten voor de Mexicaanse kruiden.
Maak het ‘deeg’ voor de bloemkoolbroodjes volgens recept en voeg hier een ½ el Mexicaanse kruiden aan toe.
In plaats van bolletjes maak je echter 8 platte schijven zo groot als je handpalm en niet dikker dan 1 cm. Bak de ‘hamburgerbroodjes’ in ongeveer 10-15 goudbruin en gaar.
Snij de paprika en ui in fijne stukjes.
Meng het gehakt met de paprika, ui, Mexicaanse kruiden, ei en kokosmeel. Breng verder op smaak met zeezout.
Vorm van het gehaktmengsel 4 hamburgers en bak of grill ze gaar.
Snij de tomaten in kleine stukjes en meng met de mayonaise en eventueel de verse koriander.
Bouw de hamburgers nu op. Begin met een bloemkool ‘broodje’, beleg deze met sla, leg hier de hamburger op, de tomatensalsa en vervolgens nog een bloemkool ‘broodje’.
Herhaal dit voor alle vier de hamburgers.
Bewaar de overgebleven Mexicaanse kruiden in een droog, goed afgesloten potje.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/mexicaanse-hamburgers/