Banaan kokosmuffins
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Dit recept bevat eieren en noten.
Auteur:
Personen: 8
Ingrediƫnten
  • Banaan - 3, erg rijp, gepureerd
  • Eieren - 4 (groot)
  • Kokosolie - ⅓ cup
  • Kokosmeel - ½ cup
  • Kaneel - 1 el
  • Bakpoeder - 1 tl
  • Rozijnen - ⅓ cup
  • Gemengde noten - ½ cup (amandelen, walnoten, hazelnoten)
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en verdeel 8 papieren muffinvormpjes over een
  2. bakvorm.
  3. Combineer de gepureerde bananen, eieren en kokosolie in een kom, en roer alles goed door.
  4. Meng in een andere kom het kokosmeel, de kaneel en bakpoeder door elkaar.
  5. Voeg de droge ingrediƫnten bij de natte, en roer tot zich een dik beslag vormt.
  6. Roer vervolgens de rozijnen en nootjes door het beslag en verdeel het beslag over de voorbereide muffinvormpjes.
  7. Bak ongeveer 30 minuten tot de muffins goudbruin zijn. Als je voorzichtig op een van de muffins drukt, veert deze terug wanneer de muffin gaar is.
  8. Laat de muffins even af koelen, serveer en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/banaan-kokosmuffins/