Banaan kokosmuffins
Auteur: Marinka
Personen: 8
- Banaan - 3, erg rijp, gepureerd
- Eieren - 4 (groot)
- Kokosolie - ⅓ cup
- Kokosmeel - ½ cup
- Kaneel - 1 el
- Bakpoeder - 1 tl
- Rozijnen - ⅓ cup
- Gemengde noten - ½ cup (amandelen, walnoten, hazelnoten)
- Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en verdeel 8 papieren muffinvormpjes over een
- bakvorm.
- Combineer de gepureerde bananen, eieren en kokosolie in een kom, en roer alles goed door.
- Meng in een andere kom het kokosmeel, de kaneel en bakpoeder door elkaar.
- Voeg de droge ingrediƫnten bij de natte, en roer tot zich een dik beslag vormt.
- Roer vervolgens de rozijnen en nootjes door het beslag en verdeel het beslag over de voorbereide muffinvormpjes.
- Bak ongeveer 30 minuten tot de muffins goudbruin zijn. Als je voorzichtig op een van de muffins drukt, veert deze terug wanneer de muffin gaar is.
- Laat de muffins even af koelen, serveer en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/banaan-kokosmuffins/
3.4.3177