Paleo Rozijnenbrood
- 75g kokosmeel
- 150g arrowroot
- 100g gebroken lijnzaad
- 1 tl baksoda
- ½ tl zout
- 120 ml kokosolie, vloeibaar
- 120 ml water
- 3 eieren
- 2 tl appelazijn
- 75g rozijnen
- Verwarm de oven voor tot 175 graden Celsius en bekleed een brood- of cakevorm met bakpapier.
- Combineer kokosmeel, arrowroot, lijnzaad, baksoda en zout in een beslagkom.
- Combineer kokosolie, water, eieren en appelazijn in een kom en roer goed door elkaar.
- Schenk de vloeibare ingrediƫnten bij het meel in de beslagkom en meng tot een plakkerig beslag.
- Schep de rozijnen er als laatste doorheen.
- Bak het brood in 40 minuten gaar en laat het daarna minstens een half uur afkoelen.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/paleo-rozijnenbrood/
3.2.2925