Paleo Rozijnenbrood
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Ingrediƫnten
  • 75g kokosmeel
  • 150g arrowroot
  • 100g gebroken lijnzaad
  • 1 tl baksoda
  • ½ tl zout
  • 120 ml kokosolie, vloeibaar
  • 120 ml water
  • 3 eieren
  • 2 tl appelazijn
  • 75g rozijnen
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden Celsius en bekleed een brood- of cakevorm met bakpapier.
  2. Combineer kokosmeel, arrowroot, lijnzaad, baksoda en zout in een beslagkom.
  3. Combineer kokosolie, water, eieren en appelazijn in een kom en roer goed door elkaar.
  4. Schenk de vloeibare ingrediƫnten bij het meel in de beslagkom en meng tot een plakkerig beslag.
  5. Schep de rozijnen er als laatste doorheen.
  6. Bak het brood in 40 minuten gaar en laat het daarna minstens een half uur afkoelen.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/paleo-rozijnenbrood/