Zalmsalade met Grapefruit
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 35g veldsla
  • 1 venkel
  • 200g gerookte (wilde) zalm
  • 1 grapefruit
  • 2 bosuitjes
  • 60 ml extra vierge olijfolie (of walnootolie)
  • 2 el citroensap
Bereiding
  1. Snijd de venkel in flinterdunne reepjes.
  2. Verwijder de schil van de grapefruit en snijd de vrucht vervolgens in schijfjes. Verwijder de pitjes.
  3. Snijd de zalm in reepjes en snijd de bosuitjes in dunne ringen.
  4. Verdeel de ingrediƫnten over 2 borden en besprenkel met olijfolie en citroensap.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/zalmsalade-met-grapefruit/