Paleo Krentenbolletjes
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Ingrediënten
  • 200g amandelmeel
  • 150g tapiocameel
  • ¾ tl baksoda
  • Snuf zout
  • 2 eieren
  • 100 ml kokosmelk
  • 60 ml kokosolie, vloeibaar
  • 2 el honing
  • 150 rozijnen
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 175°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Combineer amandelmeel, tapiocameel, baksoda en zout in een grote kom.
  3. Roer eieren, kokosmelk, kokosolie en honing door het meel tot een plakkerig deeg ontstaat.
  4. Schep de rozijnen door het deeg.
  5. Vorm met natte handen 9 gelijke bolletjes van het deeg en leg deze op de bakplaat.
  6. Bak in 20 minuten goudbruin en gaar.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/paleo-krentenbolletjes/