1 el kokosolie, vloeibaar (+ extra om in te vetten)
1 tl honing (optioneel)
3 el kokosmeel
2 el kokosrasp
½ tl kaneel
¼ tl baksoda
1 middelgrote appel, geschild en geraspt
Bereiding
Roer eieren, kokosolie en honing door elkaar in een kleine kom.
Combineer kokosmeel, kokosrasp, kaneel en baksoda in een andere kom.
Schenk de vloeibare ingrediënten bij de droge ingrediënten en roer tot een glad beslag.
Schep de geraspte appel door het beslag.
Vet je wafelijzer in met kokosolie en verwarm deze op de middelste stand.
Gebruik ongeveer 60ml beslag per wafel; schenk deze hoeveelheid op het wafelijzer en bak 3-4 minuten of tot er geen stoom meer uit het wafelijzer komt en de wafels goudbruin zijn.
Herhaal met de rest van het beslag.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/appel-kaneel-paleo-wafels/