Paleo Noten Rozijnen Brood
- 2 rijpe bananen
- 100 gram kokosmeel
- 120 gram gesmolten kokosolie (of roomboter)
- 6 eieren
- 2 tl kaneel
- 2 gram bakzout (ongeveer ½ theelepel)
- 1 eetlepel citroensap
- Snuf zout
- Vulling; 100 gram walnoten en 100 gram rozijnen
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Vet een brood- of cakevorm in.
- Prak de bananen tot moes.
- Voeg hier de eieren, kokosolie en citroensap aan toe en mix het geheel goed door elkaar.
- Voeg de kokosmeel, kaneel, bakzout en zout toe en meng dit nog een keer goed door.
- Giet in de bakvorm en bak in ongeveer 45-50 minuten gaar.
- Laat afkoelen op een rooster voor je het brood aansnijdt.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/paleo-noten-rozijnen-brood/
3.2.2925