Paleo Noten Rozijnen Brood
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Ingrediënten
  • 2 rijpe bananen
  • 100 gram kokosmeel
  • 120 gram gesmolten kokosolie (of roomboter)
  • 6 eieren
  • 2 tl kaneel
  • 2 gram bakzout (ongeveer ½ theelepel)
  • 1 eetlepel citroensap
  • Snuf zout
  • Vulling; 100 gram walnoten en 100 gram rozijnen
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Vet een brood- of cakevorm in.
  3. Prak de bananen tot moes.
  4. Voeg hier de eieren, kokosolie en citroensap aan toe en mix het geheel goed door elkaar.
  5. Voeg de kokosmeel, kaneel, bakzout en zout toe en meng dit nog een keer goed door.
  6. Giet in de bakvorm en bak in ongeveer 45-50 minuten gaar.
  7. Laat afkoelen op een rooster voor je het brood aansnijdt.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/paleo-noten-rozijnen-brood/