Gevulde Walnoten
- Ongeveer 50 tot 60 walnoten
- 8 medjool dadels
- 1 tot 2 eetlepels water
- Optioneel; ½ theelepel vanille extract
- 100 gram pure chocola (70% of meer cacao)
- 4 el noten- of zadenpasta naar keuze
- 1 el ahornsiroop
- Verwijder de pitten uit de dadels
- Vermaal de dadels samen met het water en de vanilleextract in de keukenmachine of met een staafmixer tot een egale smeuïge massa.
- Besmeer een walnoot met een ruime hoeveelheid dadelsaus en 'plak’ er en tweede walnoot boven op.
- Herhaal dit totdat alle dadelsaus op is.
- Smelt de chocolade au bain-marie, roer af en toe door.
- Dip nu de walnoten voor de helft (of helemaal) in het chocolade.
- Vergeet niet de kom uit te likken!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/gevulde-walnoten/
3.4.3177