Begin met de gehaktballen: meng in een kom het gehakt met de koriander, garam masala, knoflook en zout. Kneed alles goed door.
Rol ongeveer 12-15 gehaktballen van het mengsel, ongeveer 4 cm in doorsnede en leg ze op een bord.
Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de gehaktballen op middelhoog vuur rondom bruin. Haal ze, zodra ze bruin zijn, uit de pan en leg ze apart. Ze hoeven nu nog niet helemaal gaar te zijn.
Bak de gesnipperde ui in dezelfde pan op middelhoog vuur tot deze glazig is.
Voeg de gehakte tomaten, kokosmelk en alle kruiden toe en roer alles goed door. Zet het vuur
lager en laat de saus ongeveer 5 minuten pruttelen tot deze wat dikker is geworden.
Doe de gehaktballen terug in de pan en roer voorzichtig zodat ze met de saus worden bedekt. Laat nog 5 minuten pruttelen om de gehaktballen te garen.
Serveer met groenten naar keuze, en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/indiase-gehaktballen-in-romige-tomatensaus/