Paleo 'Havermout' Ontbijt
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 2 el ghee
- 125 ml kokosmelk
- 4 eieren
- 45g tijgernotenmeel
- ½ tl kaneel
- Toppings naar keuze, zoals noten, zaden, cacao nibs of fruit
- Combineer ghee, kokosmelk en eieren in een steelpan en roer goed door elkaar.
- Voeg tijgernotenmeel en kaneel toe en roer dit er goed doorheen.
- Zet de pan op middel-laag vuur en blijf voortdurend roeren tot het mengsel in begint te dikken.
- Schraap regelmatig over de bodem met je spatel, om aanbranden te voorkomen.
- Haal de pan van het vuur zodra je de 'havermout' dik genoeg vindt.
- Verdeel over 2 kommen en garneer met toppings naar keuze.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/videos/kookfilmpjes/paleo-havermout-ontbijt/
3.2.2925