Paleo 'Havermout' Ontbijt
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 2 el ghee
  • 125 ml kokosmelk
  • 4 eieren
  • 45g tijgernotenmeel
  • ½ tl kaneel
  • Toppings naar keuze, zoals noten, zaden, cacao nibs of fruit
Bereiding
  1. Combineer ghee, kokosmelk en eieren in een steelpan en roer goed door elkaar.
  2. Voeg tijgernotenmeel en kaneel toe en roer dit er goed doorheen.
  3. Zet de pan op middel-laag vuur en blijf voortdurend roeren tot het mengsel in begint te dikken.
  4. Schraap regelmatig over de bodem met je spatel, om aanbranden te voorkomen.
  5. Haal de pan van het vuur zodra je de 'havermout' dik genoeg vindt.
  6. Verdeel over 2 kommen en garneer met toppings naar keuze.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/videos/kookfilmpjes/paleo-havermout-ontbijt/