Verwarmende Paleo Ontbijtpap met banaan
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 1
Ingrediƫnten
  • 150g pastinaak, geschild en in blokjes
  • 1 rijpe banaan, in plakjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 el kokosolie (of ghee)
  • 1 tl kaneel
  • ½ tl gemberpoeder (of gebruik verse gember)
  • snuf zout
  • 3 el kokosrasp
  • 1 el kokosmeel
Bereiding
  1. Leg de pastinaak en banaan in een steelpan en schenk er de kokosmelk overheen.
  2. Roer kokosolie, kaneel, gember en zout even kort door het mengsel heen.
  3. Breng het geheel aan de kook en laat met een deksel op de pan in 6-8 minuten zachtjes gaar koken.
  4. Pureer met behulp van de staafmixer tot een gladde pap.
  5. Roer kokosrasp en kokosmeel door de pap heen en blijft rustig roeren tot het wat dikker wordt. Vind je het niet dik genoeg? Voeg dan een klein beetje extra kokosmeel toe.
  6. Serveer warm of koud, met toppings naar keuze.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/fruit/verwarmende-paleo-ontbijtpap-met-banaan/