Bloemkoolsalade met mandarijn en munt
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 1 bloemkool, in roosjes
  • 1 el kokosolie, vloeibaar
  • 2 mandarijnen, in partjes
  • sap van 1 limoen
  • 4 el extra vierge olijfolie
  • ½ tl zout
  • ¼ tl versgemalen peper
  • 4 el verse munt, fijn gesneden
  • 2 el pompoenpitten
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Hussel de kokosolie door de bloemkoolroosjes en verdeel ze over de bakplaat. Rooster in 15-18 minuten gaar en laat even afkoelen.
  3. Meng de overige ingrediƫnten door de geroosterde bloemkoolroosjes en serveer.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/bloemkoolsalade-met-mandarijn-en-munt/