Pompoentaartje met tijgernotenbodem
Auteur: Marinka
Personen: 8
- 1 pak Tijger Koekjesmix van Paleo2Go
- 130g kokosolie
- 300g pompoen, in blokjes
- 2 Medjool dadels, zonder pit
- 4 el kokosolie
- 4 el kokosmelk
- ½ tl kaneel
- ¼ tl vanillepoeder
- Verwarm de oven voor tot 175°C en vet een vierkante of rechthoekige bakvorm in met kokosolie.
- Smelt de kokosolie en volg de instructies op het pak Tijger Koekjesmix.
- Druk het deeg netjes uit in de bakvorm en zorg dat er ook een kleine opstaande rand ontstaat.
- Bak de bodem in 20 minuten goudbruin en gaar.
- Maak in de tussentijd de vulling door de blokjes pompoen in 10 minuten gaar te koken.
- Giet de pompoenblokjes af en pureer ze samen met de overige ingrediënten voor de vulling.
- Schep de pompoenvulling in de taartbodem en strijk deze glad met de achterkant van een lepel.
- Laat de taart ca. 2 uur opstijven in de koelkast.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/pompoentaartje-met-tijgernotenbodem/
3.2.2925