Koffie - 100 ml sterk gezette koffie (zoals een espresso)
Eieren - 2
Agavestroop - 1 cup (240ml) - je kunt ook honing gebruiken
Vanille-extract - 1 el
Cacao - ½ cup
Kastanjemeel - 100g
Bakpoeder - 1 tl
Zout - ½ tl
Pure chocolate chips - ¾ cup (180ml)
Walnoten - 1 handje vol
Pistachenoten - 1 handje vol
Gredroogde cranberries - 1 handje vol
Kokosolie - ca. 1 tl, om in te vetten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en vet een brownievorm in met wat kokosolie.
Meng in een beslagkom de notenpasta, koffie, eieren, agave en vanille-extract goed door elkaar.
Combineer in een andere kom de cacao, kastanjemeel, bakpoeder en zout.
Roer vervolgens de droge ingrediƫnten door de natte tot je een dik beslag hebt.
Schep de pure chocolate chips, walnoten, pistachenoten en cranberries door het beslag tot alles evenredig is verdeeld.
Schep het beslag in de brownievorm en bak deze in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar. De brownie is gaar wanneer deze terug veert als je er zacht op drukt met een vinger.
Laat de brownie ten minste een half uurtje af koelen (als je kunt wachten), snijd hem in stukken en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/de-allerlekkerste-paleo-brownies/