Begin met het maken van de wortelpuree: was en schrap de winterpeen en hak deze in plakken van ca. 1 cm dik.
Doe de plakken wortel in een pan en voeg de runderbouillon toe, breng aan de kook en laat het
vervolgens op laag vuur in ca. 15 minuten garen.
Haal de pan van het vuur en voeg de gehakte santen, kaneel, gember en zout toe. Pureer alles met een staaf mixer. Doe het deksel op de pan om de puree warm te houden.
Verhit vervolgens de kokosolie in een wok of hapjespan en bak hierin de ui glazig.
Voeg de bief reepjes toe en bak deze op hoog vuur rondom bruin.
Zet het vuur wat lager en voeg de spinazie, korianderzaad, knof look, komijn, laos, zout, peper en coconut aminos toe.
Schep alles goed om tot de spinazie net is geslonken.
Verdeel de runderreepjes over 2 borden en schep de wortelpuree ernaast. Garneer met de verse koriander en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/aziatische-runderreepjes-met-wortelpuree/