Knapperige Paleo Chocolate Chip Cookies
Auteur: Marinka
Personen: 6
- 50g chufameel
- 50g bakbanaanmeel
- 1 el gelatinepoeder
- ½ tl vanillepoeder
- ½ tl bakzout
- Snuf zout
- 50g ghee
- 50g kokosolie
- 60 ml ahornsiroop
- 50g chocolate chips, of in stukjes gehakte chocolade
- Verwarm de oven voor tot 175°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Smelt ghee en kokosolie in een steelpannetje, maar laat het vet niet te heet worden. Zorg dat het maar net gesmolten is.
- Combineer chufameel, bakbanaanmeel, gelatinepoeder, vanille, bakzout en zout in een beslagkom en roer goed door elkaar.
- Voeg ghee, kokosolie en ahornsiroop toe en roer tot een dik beslag.
- Zet de beslagkom 10-15 minuten in de koelkast om stevig te worden.
- Kneed de chocolate chips door het deeg en verdeel in 6 gelijke stukken.
- Vorm koekjes van de stukken deeg en leg ze op de bakplaat, houd ten minste 4 cm ruimte tussen de koekjes.
- Bak de koekjes in 13-15 minuten goudbruin en gaar en laat volledig afkoelen.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/knapperige-chocolate-chip-cookies/
3.2.2925