Knapperige Paleo Chocolate Chip Cookies
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 6
Ingrediënten
  • 50g chufameel
  • 50g bakbanaanmeel
  • 1 el gelatinepoeder
  • ½ tl vanillepoeder
  • ½ tl bakzout
  • Snuf zout
  • 50g ghee
  • 50g kokosolie
  • 60 ml ahornsiroop
  • 50g chocolate chips, of in stukjes gehakte chocolade
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 175°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Smelt ghee en kokosolie in een steelpannetje, maar laat het vet niet te heet worden. Zorg dat het maar net gesmolten is.
  3. Combineer chufameel, bakbanaanmeel, gelatinepoeder, vanille, bakzout en zout in een beslagkom en roer goed door elkaar.
  4. Voeg ghee, kokosolie en ahornsiroop toe en roer tot een dik beslag.
  5. Zet de beslagkom 10-15 minuten in de koelkast om stevig te worden.
  6. Kneed de chocolate chips door het deeg en verdeel in 6 gelijke stukken.
  7. Vorm koekjes van de stukken deeg en leg ze op de bakplaat, houd ten minste 4 cm ruimte tussen de koekjes.
  8. Bak de koekjes in 13-15 minuten goudbruin en gaar en laat volledig afkoelen.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/dessert/knapperige-chocolate-chip-cookies/