Paleo Instant Noodles
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 1 courgette
  • 1 kleine broccoli, in roosjes (mag ook uit de diepvries zijn)
  • 2 tl Thaise currypasta
  • 2 tl vissaus
  • 250 ml kokosmelk
  • Sap van 1 limoen
  • 200g gegaarde garnalen (mag ook uit de diepvries zijn)
  • 4 el verse koriander, fijn gesneden
Bereiding
  1. Snijd de courgette in lange slierten met behulp van een spiraalsnijder.
  2. Breng wat water aan de kook en kook hierin de broccoliroosjes 2-3 minuten. Spoel ze daarna meteen af onder de koud kraan om het garen te stoppen. Gebruik je broccoli uit de diepvries? Dan hoef je die niet eerst te koken.
  3. Neem 2 grote (glazen) potten en verdeel currypasta, vissaus, kokosmelk en limoensap hierover.
  4. Verdeel de courgettenoodles en broccoli over de potten en voeg vervolgens de garnalen toe. Sluit de potten goed af en zet tot gebruik in de koelkast.
  5. Doe de koriander in 2 kleine losse bakjes en zet deze ook in de koeling tot gebruik.
  6. Kook wat water en schenk dit bij de 'instant' noodles in de pot. Zorgt dat alle ingrediƫnten in de pot onder water staan.
  7. Dek de pot af en laat 2-3 minuten staan. Roer het geheel goed door elkaar, garneer met de verse koriander en klaar zijn je noodles!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/paleo-instant-noodles/