Salade van geroosterde groenten en sinaasappel
Auteur: Marinka
Personen: 4
- 500g zoete aardappel, in blokjes
- 300g rode biet, in blokjes
- 1 el kokosolie
- 200g spekblokjes
- 35g veldsla
- Rasp van 1 sinaasappel
- 3 el sinaasappelsap
- Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Wrijf de zoete aardappel en rode biet in met kokosolie en verdeel ze over de bakplaat. Rooster de groenten in 35 minuten gaar.
- Bak in de tussentijd de spekblokjes krokant en zet deze apart.
- Laat de groenten na het roosteren eventjes afkoelen, anders verlept de veldsla zodra je deze erbij doet.
- Combineer zoete aardappel, rode biet, veldsla, spekblokjes en sinaasappelrasp en -sap in een grote schaal en serveer.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/diner/paleo-gourmetten-paas-editie/
3.4.3177