Salade van geroosterde groenten en sinaasappel
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingrediƫnten
  • 500g zoete aardappel, in blokjes
  • 300g rode biet, in blokjes
  • 1 el kokosolie
  • 200g spekblokjes
  • 35g veldsla
  • Rasp van 1 sinaasappel
  • 3 el sinaasappelsap
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Wrijf de zoete aardappel en rode biet in met kokosolie en verdeel ze over de bakplaat. Rooster de groenten in 35 minuten gaar.
  3. Bak in de tussentijd de spekblokjes krokant en zet deze apart.
  4. Laat de groenten na het roosteren eventjes afkoelen, anders verlept de veldsla zodra je deze erbij doet.
  5. Combineer zoete aardappel, rode biet, veldsla, spekblokjes en sinaasappelrasp en -sap in een grote schaal en serveer.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/paleo-gourmetten-paas-editie/