Wortelspread met Pit
Auteur: Marinka
Personen: 8
- 300g wortels, in plakjes
- 1 ui, in halve ringen
- 2 tenen knoflook, gepeld
- 1 el kokosolie, vloeibaar
- 75g zonnebloempasta
- 60 ml extra vierge olijfolie
- ½ tl gemberpoeder
- ¼ tl kurkuma
- peper en zout
- Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Verdeel de wortels, ui en knoflook over de bakplaat en wrijf ze in met kokosolie. Rooster in 15-20 minuten zacht en gaar.
- Pureer de geroosterde groenten samen met de overige ingrediƫnten in een foodprocessor of blender.
- Bewaar tot gebruik in een afgesloten pot in de koelkast.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/wortelspread-met-pit/
3.4.3177