Jamaicaanse Kipwraps met Mango en Avocado
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Dit recept bevat nachtschades.
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • 300g kipfilet, in blokjes
  • 2 rode uien, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, fijn gesneden
  • 2 tl paprikapoeder
  • 1 tl komijnzaad
  • ½ tl chilipoeder
  • Sap en rasp van 1 limoen
  • 4 el verse koriander, fijn gesneden
  • 1 el kokosolie
  • 1 kleine rijpe mango
  • 1 rijpe avocado
  • peper en zout
  • 4 Paleo Wraps
Bereiding
  1. Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak hierin de rode ui zachtjes aan.
  2. Voeg de knoflook en de kip toe. Bak de kip rondom bruin en voeg vervolgens paprikapoeder, komijnzaad, chilipoeder en wat peper en zout toe.
  3. Bak het geheel al omscheppend gaar.
  4. Meng op het laatste moment limoensap en -rasp en de fijn gesneden koriander door het gerecht. Laat even afkoelen.
  5. Schil de mango en de avocado en snijd beide in lange repen.
  6. Neem telkens 1 Paleo wrap, schep hier een kwart van het kipmengsel in en leg er een kwart van de mango en avocado bovenop.
  7. Vouw de wrap dicht en herhaal met de overige wraps.
  8. Lekker met een grote groene salade erbij!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/lunch/jamaicaanse-kipwraps-mango-en-avocado/