Pulled Beef met Munt en Limoen
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 6-8
Ingrediƫnten
  • 1 kg stooflappen of riblappen
  • 150 ml bottenbouillon
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 tenen knoflook, in dunne plakjes
  • sap van 2 limoenen
  • 1 tl komijnzaad
  • ½ tl zout
  • ½ tl versgemalen peper
  • ½ tl gemberpoeder
  • ½ tl gemalen kardemom
  • 4 el verse munt, fijn gesneden
Bereiding
  1. Leg de stooflappen of riblappen in de slowcooker, schenk er de bottenbouillon overheen.
  2. Bestrooi nu met de gedroogde kruiden en het limoensap, en leg er vervolgens de gesnipperde ui en knoflook bovenop.
  3. Zet de slowcooker op de lage stand, doe het deksel erop en laat het vlees in ca. 8 uur gaar stoven.
  4. Trek het vlees uit elkaar met behulp van 2 vorken en meng vervolgens met de verse munt.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/pulled-beef-munt-en-limoen/