BBQ Pulled Pork met Coleslaw
Auteur: Marinka
Personen: 3
- 500g procureur (varkensnek)
- 120 ml Paleo ketchup (<-- klik voor het recept)
- 3 wortels
- 1 grote venkel
- ¼ witte kool
- 4 el extra vierge olijfolie
- 2 el appelazijn
- 2 tl honing
- 2 tl vissaus
- ½ tl gemberpoeder (of verse geraspte gember)
- Leg de procureur in de slowcooker en schep er de Paleo ketchup bovenop.
- Zet de slowcooker op de lage stand en laat het vlees in 7 à 8 uur gaar stoven, tot je het vlees makkelijk uit elkaar kunt trekken.
- Maak de coleslaw door de groenten te raspen, bijvoorbeeld met behulp van de julienneschijf in de foodprocessor.
- Meng alle ingrediënten door elkaar voor de dressing en meng deze vervolgens door de salade heen.
- Serveer de salade met de pulled pork.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/diner/bbq-pulled-pork-coleslaw/
3.4.3177