BBQ Pulled Pork met Coleslaw
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 3
Ingrediënten
BBQ Pulled Pork
  • 500g procureur (varkensnek)
  • 120 ml Paleo ketchup (<-- klik voor het recept)
Coleslaw
  • 3 wortels
  • 1 grote venkel
  • ¼ witte kool
Dressing
  • 4 el extra vierge olijfolie
  • 2 el appelazijn
  • 2 tl honing
  • 2 tl vissaus
  • ½ tl gemberpoeder (of verse geraspte gember)
Bereiding
  1. Leg de procureur in de slowcooker en schep er de Paleo ketchup bovenop.
  2. Zet de slowcooker op de lage stand en laat het vlees in 7 à 8 uur gaar stoven, tot je het vlees makkelijk uit elkaar kunt trekken.
  3. Maak de coleslaw door de groenten te raspen, bijvoorbeeld met behulp van de julienneschijf in de foodprocessor.
  4. Meng alle ingrediënten door elkaar voor de dressing en meng deze vervolgens door de salade heen.
  5. Serveer de salade met de pulled pork.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/slowcooker/bbq-pulled-pork-coleslaw/