Pel de uien en snijd de kapjes eraf. Zet het platte mes in de spiraalsnijder.
Zet de uien op de spiraalsnijder en maak er heel dunne plakjes van. Zet deze even apart.
Meng het chufameel met korianderzaad, komijnzaad, gember, zout, kurkuma, kokosmelk en het ei in een grote kom en roer tot een dikke massa.
Voeg de bosui en de gesneden uien toe aan het mengsel en roer goed door elkaar.
Verhit de kokosolie in een koekenpan en laat hierin telkens 1 flinke eetlepel van het uienbeslag in vallen. Bak de uien bhaji in c. 2 minuten per kant goudbruin en laat vervolgens uitlekken op een stuk keukenpapier.
Herhaal met de rest van het uienbeslag. Je kunt 4 - 6 bhaji's tegelijk bakken.
Serveer bijvoorbeeld met een komkommer-munt salsa, of meng wat verse munt en citroensap met kokosyoghurt en gebruik dit als dip.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/diner/knapperige-uien-bhajis-glutenvrij/