Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak hierin de runderworst rondom bruin en gaar.
Was in de tussentijd de winterpeen en gebruik een dunschiller om deze in lange linten te snijden. Ga net zo lang door tot je geen linten meer kunt maken; tot je alleen het topje van de winterpeen over hebt.
Verhit een hapjespan over middelhoog vuur en bak hierin de spekblokjes uit tot ze knapperig beginnen te worden en het grootste deel van het vet eruit is gelopen.
Voeg vervolgens de gesneden ui en champignons toe en bak ze in het spekvet mee tot ze zacht zijn.
Voeg de gezeefde tomaten, komijn, knoflook en peper toe, en roer het geheel tot een saus.
Schep nu voorzichtig de wortellinten door de saus en verwarm nog 5-10 minuten op een laag vuur, afhankelijk van hoe gaar je de wortels lekker vindt. Roer het geheel af en toe door om aanbranden te voorkomen.
Snijd ondertussen de gegaarde runderworst in plakjes.
Schep op het laatste moment de spinazie en plakjes worst door het gerecht en roer tot de spinazie net is geslonken. Breng het gerecht eventueel op smaak met wat zout.
Verdeel de 'pasta' over 2 borden en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/rundvlees/wortelpasta/