Zilte Zeegroenten met Hollandse Garnalen
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 1 el ghee
- 1 ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, fijn gesneden
- 200g gemengde zeegroenten (lamsoor, zeekraal, schorrenkruid)
- 150g Hollandse garnalen, gekookt en gepeld
- 2 el citroensap
- Verhit de ghee in een hapjespan en bak hierin de ui zachtjes aan.
- Voeg de knoflook toe en bak deze een halve minuut mee voor je de zeegroenten erbij doet.
- Bak de zeegroenten in 1-2 minuten al omscheppend wat zachter. Bak ze niet te lang, beetgaar zijn ze het lekkerste.
- Haal de pan van het vuur en schep de garnalen en het citroensap door het gerecht.
- Verdeel over 2 borden en serveer meteen.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/vis/zilte-zeegroenten-hollandse-garnalen/
3.4.3177