Meng amandelmeel, cacao, bakbananenmeel en vanille door elkaar in een beslagkom en roer er vervolgens kokosolie, ahornsiroop en het ei doorheen. Meng tot een dik, ietwat plakkerig deeg.
Zet het deeg een half uurtje in de koelkast en verwarm in de tussentijd de oven voor tot 165 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Maak 16 gelijke bolletjes van het deeg en druk deze plat op de bakplaat, tot cirkels van ca. 0,5 cm dik.
Bak de koekjes in 12-15 minuten gaar en laat ze volledig afkoelen. Smelt nu bijvoorbeeld alvast de chocolade voor de topping en zet deze apart.
Maak de chocolademousse door de ingrediƫnten door elkaar te roeren. Wordt het mengsel niet meteen dik? Voeg dan extra cacao toe net zo lang tot er een dikke mousse is ontstaan.
Schep de chocolademousse in een spuitzak en verdeel deze over de helft van de koekjes.
Leg de andere koekjes er bovenop.
Besprenkel de koekjes met de gesmolten chocolade en bestrooi met amandelschaafsel.
Bewaar de koekjes tot het serveren in de koelkast.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/chocolate-cookie-sandwiches/