Cherry Chia Parfait
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 100g kersen zonder pit (diepvries)
- 200 ml kokosmelk
- 4-6 el chia zaad
- 2 el citroensap
- ¼ tl vanillepoeder
- 150g frambozen (vers of diepvries)
- 1 rijpe avocado
- 1 handjevol spinazie
- ¼ tl vanillepoeder
- Frambozen
- Kersen
- Verse munt
- Noten en zaden
- Verdeel de kersen over 2 glazen potten.
- Maak de chia laag door alle ingrediënten daarvoor door elkaar te roeren, verdeel over de kersen in de potten.
- Maak nu de fruitlaag door de ingrediënten daarvoor te pureren in een foodprocessor of blender. Verdeel dit over glazen potten.
- Zet de potten ten minste enkele uren in de koelkast om stevig te worden.
- Garneer vlak voor het serveren met toppings naar keuze.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/ontbijt/cherry-chia-parfait/
3.4.3177