Bloemkoolsalade met mandarijn en munt
Auteur: Marinka
Personen: 2
- 1 bloemkool, in roosjes
- 1 el kokosolie, vloeibaar
- 2 mandarijnen, in partjes
- sap van 1 limoen
- 4 el extra vierge olijfolie
- ½ tl zout
- ¼ tl versgemalen peper
- 4 el verse munt, fijn gesneden
- 2 el pompoenpitten
- Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Hussel de kokosolie door de bloemkoolroosjes en verdeel ze over de bakplaat. Rooster in 15-18 minuten gaar en laat even afkoelen.
- Meng de overige ingrediƫnten door de geroosterde bloemkoolroosjes en serveer.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/fruit-be/bloemkoolsalade-met-mandarijn-en-munt/
3.2.2925