Bleekselderij - 1 stengel, in dunne reepjes gesneden
Coconut Aminos - 1 - 2 el (optioneel)
Bereiding
Leg de nori vellen op een droge, schone snijplank en snijd ze door de helft zodat je 4 langwerpige stukken over houdt.
Besmeer ieder vel voor ongeveer ⅓ met de geprakte avocado.
Verdeel de reepjes wortel en bleekselderij over het met avocado besmeerde deel van de nori. Trek de gegaarde zalm in stukjes en verdeel deze over de groente.
Besprenkel eventueel met wat coconut aminos.
Neem de onderste hoek van de nori, aan de kant van de vulling en begin vanaf hier een rolletje te maken in de richting van de vulling, schuin naar boven. Rol dan door tot je een mooi hoorntje hebt.
Plak het losse puntje van de nori vast met een klein beetje avocado zodat je temaki sushi in elkaar blijft zitten.
Herhaal dit met de andere vellen, en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/groente/paleo-temaki-sushi/