Bij deze puddinkjes heb ik er voor gekozen ze in kleine siliconen muffinvormpjes te maken; dat werkte heel goed en zorgt voor 6 individuele porties. Je zou het mengsel echter ook in een grote puddingvorm kunnen maken, maar dan zal de pudding iets langer op moeten stijven in de koelkast. Tip: deze puddinkjes zijn heel lekker wanneer je ze serveert met de kersensaus uit dit recept.
Auteur: Marinka
Personen: 6
Ingrediƫnten
Kokosmelk - 300 ml
Gelatinepoeder - 3 el
Cacao - 40g
Honing - 2 grote eetlepels
Kaneel - 1 el
Vanillepoeder - ½ tl
Bereiding
Schenk de kokosmelk in een steelpan en los hierin al roerende met een garde het gelatinepoeder op.
Breng het mengsel aan de kook en haal de pan daarna direct van het vuur.
Roer de overige ingrediƫnten er met een garde doorheen.
Verdeel de chocoladepudding over 6 kleine muffinvormpjes en zet deze op een bord in de koelkast om op te stijven. (ca. 1 uur)
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/dessert-be/chocoladepudding/