Spruitjessalade met granaatappel
Auteur: Marinka
Personen: 2
- Spruitjes - 400g
- Pompoen - 300g, in blokjes
- Kokosolie - 2 el
- Granaatappel - 1 stuk
- Munt - 4 el, vers
- Extra vierge olijfolie - 3 el
- Verwarm de oven voor tot 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Meng de pompoenblokjes met 1 el vloeibare kokosolie en spreid ze uit over de bakplaat.
- Rooster de pompoen in 10-12 minuten zacht en gaar.
- Was de spruitjes, snijd de onderkant eraf en verwijder de buitenste blaadjes. Hak de spruitjes fijn.
- Verhit 1 el kokosolie in een hapjespan en bak hierin de gehakte spruitjes 2 minuten al omscheppend aan.
- Open de granaatappel en haal de pitjes eruit.
- Combineer de geroosterde pompoen, spruitjes en granaatappel in een kom en schep de munt en olijfolie er doorheen. Eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/fruit-be/spruitjessalade-met-granaatappel/
3.4.3177