Gekruide Gehaktstaafjes
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 4
Ingrediƫnten
  • 500 gram gehakt
  • 2 grote uien
  • 4 knoflook
  • Handje verse gehakte peterselie
  • 1 eetlepel pikante paprikapoeder (te vinden bij de AH)
  • 2 theelepels zeezout
  • 1 ei
  • Roomboter / kokosolie om in te bakken
Bereiding
  1. Hak de knoflook, ui en peterselie helemaal fijn. Voor het gemak kan dat ook in een keukenmachine.
  2. Meng in een kom de knoflook, ui en peterselie met het gehakt, en kneed het geheel door.
  3. Voeg de paprikapoeder, zout en ei toe, en blijf kneden tot alles goed met elkaar gemengd is.
  4. Vorm 14 gehaktstaafjes.
  5. Smelt de roomboter / kokosolie in een koekenpan. Leg er 4 gehaktstaafjes in (afhankelijk van de pangrootte) en bak ze aan beide kanten bruin.
  6. Herhaal dit ook met de volgende staafjes. Voeg zo nodig nog wat roomboter / kokosolie toe bij het bakken.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/lunch-be/gekruide-gehaktstaafjes/