Gekruide Gehaktstaafjes
Auteur: Marinka
Personen: 4
- 500 gram gehakt
- 2 grote uien
- 4 knoflook
- Handje verse gehakte peterselie
- 1 eetlepel pikante paprikapoeder (te vinden bij de AH)
- 2 theelepels zeezout
- 1 ei
- Roomboter / kokosolie om in te bakken
- Hak de knoflook, ui en peterselie helemaal fijn. Voor het gemak kan dat ook in een keukenmachine.
- Meng in een kom de knoflook, ui en peterselie met het gehakt, en kneed het geheel door.
- Voeg de paprikapoeder, zout en ei toe, en blijf kneden tot alles goed met elkaar gemengd is.
- Vorm 14 gehaktstaafjes.
- Smelt de roomboter / kokosolie in een koekenpan. Leg er 4 gehaktstaafjes in (afhankelijk van de pangrootte) en bak ze aan beide kanten bruin.
- Herhaal dit ook met de volgende staafjes. Voeg zo nodig nog wat roomboter / kokosolie toe bij het bakken.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/lunch-be/gekruide-gehaktstaafjes/
3.2.2925