Spinazie Zalm Ei Muffins
- 8 eieren
- 150 gram verse bladspinazie
- 100 gram gerookte zalm
- 2 kleine uitjes
- Handje peterselie
- Zout en peper naar smaak
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Klop de eieren in een kom los
- Spoel de spinazie af en snij het klein.
- Pel de uitjes en snipper ze. Snij de peterselie fijn. Snij de zalm in kleine stukjes.
- Voeg de spinazie, peterselie, stukjes zalm en uitjes toe aan de eieren. Meng alles goed.
- Voeg nog wat peper en zout toe. Wees voorzichtig met de hoeveelheid zout, omdat de gerookte zalm ook wat zoutig van zichzelf is.
- Vul een muffinplaat met papieren of siliconen vormpjes. Vul de vormpjes met het omeletmengsel.
- Schuif de muffinplaat in de oven en bak de ei muffins in 35 minuten gaar.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/lunch-be/spinazie-zalm-muffins/
3.4.3177