Spinazie Zalm Ei Muffins
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Ingrediƫnten
  • 8 eieren
  • 150 gram verse bladspinazie
  • 100 gram gerookte zalm
  • 2 kleine uitjes
  • Handje peterselie
  • Zout en peper naar smaak
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Klop de eieren in een kom los
  3. Spoel de spinazie af en snij het klein.
  4. Pel de uitjes en snipper ze. Snij de peterselie fijn. Snij de zalm in kleine stukjes.
  5. Voeg de spinazie, peterselie, stukjes zalm en uitjes toe aan de eieren. Meng alles goed.
  6. Voeg nog wat peper en zout toe. Wees voorzichtig met de hoeveelheid zout, omdat de gerookte zalm ook wat zoutig van zichzelf is.
  7. Vul een muffinplaat met papieren of siliconen vormpjes. Vul de vormpjes met het omeletmengsel.
  8. Schuif de muffinplaat in de oven en bak de ei muffins in 35 minuten gaar.
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/lunch-be/spinazie-zalm-muffins/