Kippendijfilet met perzik en spek
Auteur: Marinka
Personen: 2
- Kippendijfilet - 4 stuks (ca. 300g totaal)
- Perzik - ½, geschild en in 4 parten gesneden
- Koriander - 4 eetlepels, vers en fijn gehakt
- Peper - naar smaak
- Ontbijtspek - 8 lange plakken
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
- Neem de kippendijfilets en vouw ze open. Bestrooi ze met wat versgemalen peper.
- Leg nu steeds 1 eetlepel verse koriander in een filet, en vervolgens een stuk perzik.
- Vouw de filets stuk voor stuk dicht en wikkel er 2 plakken ontbijtspek omheen zodat de vulling er niet uit kan vallen.
- Leg de filets naast elkaar in een kleine braadslede en bak ze in het midden van de oven in ca. 20-25 minuten gaar en het spek krokant.
- Serveer warm en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/gevogelte/kippendijfilet-met-perzik-en-spek/
3.4.3177