Kippendijfilet met perzik en spek
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Personen: 2
Ingrediƫnten
  • Kippendijfilet - 4 stuks (ca. 300g totaal)
  • Perzik - ½, geschild en in 4 parten gesneden
  • Koriander - 4 eetlepels, vers en fijn gehakt
  • Peper - naar smaak
  • Ontbijtspek - 8 lange plakken
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Neem de kippendijfilets en vouw ze open. Bestrooi ze met wat versgemalen peper.
  3. Leg nu steeds 1 eetlepel verse koriander in een filet, en vervolgens een stuk perzik.
  4. Vouw de filets stuk voor stuk dicht en wikkel er 2 plakken ontbijtspek omheen zodat de vulling er niet uit kan vallen.
  5. Leg de filets naast elkaar in een kleine braadslede en bak ze in het midden van de oven in ca. 20-25 minuten gaar en het spek krokant.
  6. Serveer warm en eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/gevogelte/kippendijfilet-met-perzik-en-spek/