Chocolade muffins
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Dit recept bevat eieren.
Auteur:
Personen: 6
Ingrediƫnten
  • Kokosmeel - ¼ cup (60 ml)
  • Cacaopoeder - ¼ cup (60 ml)
  • Bakpoeder - ½ tl
  • Eieren - 5, groot
  • Kokosolie - ¼ cup (60 ml), vloeibaar
  • Kokosmelk - ¼ cup
  • Honing - 1 el
  • Dadels - 4 stuks, ontpit en klein gesneden
  • Gedroogde Abrikozen - 4 stuks, klein gesneden
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en bekleed een muffinvorm met 6 papieren muffinvormpjes.
  2. Meng in een beslagkom het kokosmeel met de cacaopoeder en bakpoeder.
  3. Meng in een andere kom de eieren, kokosolie, kokosmelk en honing goed door elkaar.
  4. Schenk het vloeibare mengsel bij het droge mengsel in de beslagkom en roer tot een glad beslag.
  5. Schep de stukjes dadels en abrikozen er doorheen.
  6. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en bak ze in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar, of tot een prikker die je in het midden van een muffin steekt er droog uit komt.
  7. Laat de chocolade muffins minstens een half uurtje afkoelen. Eet smakelijk!
Recipe by EetPaleo at https://www.eetpaleo.nl/recepten/snacks/chocolade-muffins/