De hele week lekker en gezond eten, maar niet urenlang in de keuken staan?

Weinig tijd om te koken – dat is vast herkenbaar. Het diner lukt dan nog wel, meestal, maar ook je ontbijt en lunch nog voorbereiden schiet er vaak bij in.

Deze Paleo Mealprep maaltijdplannen gaan je hierbij helpen. In slechts 4 uur maak je namelijk een compleet weekmenu, waar je de hele werkweek kunt eten (ontbijt, lunch én avondeten).

Oké, het koken moet je nog steeds zelf doen. Maar makkelijker wordt gezond eten niet.

Met deze maaltijdplannen hoef je je geen zorgen te maken of of je wel voldoende voedingstoffen binnenkrijgt. Alle maaltijden zijn volwaardig, makkelijk te maken en heerlijk van smaak. Nog het allerfijnste is dat je de rest van de week niet meer hoeft na te denken of boodschappen te doen, dat scheelt enorm veel tijd en energie.

Die diepvriespizza is verleden tijd. Dat scheelt buikpijn, spijt en geld. Ik weet zeker dat deze maaltijdplannen je enorm gaan helpen om gezond eten op een prettige manier vol te houden.

In de Mealprep maaltijdplannen vind je:

 • 4 verschillende weekmenu’s
 • Alle recepten om een maand lang Paleo te kunnen eten
 • Lekkere tussendoortjes
 • Boodschappenlijsten
 • Voorbereidingstips om efficiënt te koken
 • Bewaartips
 • Winterse recepten met seizoensproducten

Bekijk ook de zomereditie van mijn Paleo Mealprep maaltijdplannen, met net zoveel recepten en tips, maar dan met recepten die geschikt zijn voor de lente en zomer!

Mealprep maaltijdplannen bestellen – €12,95
Paleo lunch
Paleo Lunch boek
Paleo Lunch recepten
paleo lunch tips

Hoe werkt mealpreppen?

De mealprep maaltijdplannen in dit ebook zijn bedoeld voor 2 personen en het meest geschikt om te bereiden in voorjaar, zomer of nazomer. Vanwege de seizoengroenten en vruchten. Je kunt de hoeveelheden in de recepten echter gemakkelijk aanpassen om ze geschikt te maken voor 1 of bijvoorbeeld 3 of 4 personen. 

Bij ieder maaltijdplan vind je een boodschappenlijst met alle ingrediënten die je die week nodig hebt.

Waar je je boodschappen precies haalt maakt eigenlijk niet zo veel uit. Je kunt ze online bestellen, naar de boer of markt gaan of naar elke willekeurige supermarkt. Alle ingrediënten zijn in Nederland en België te verkrijgen.

Het bereiden van een compleet maaltijdplan voor 2 personen kost ongeveer 4 uur. Dit is vooral afhankelijk van de snelheid waarmee je groenten snijdt en hoe efficiënt je het koken indeelt. Per maaltijdplan heb ik een stappenplan toegevoegd wat je kunt volgen om zo efficiënt mogelijk te koken.

Wanneer je de maaltijdplannen volgt krijg je alles binnen wat je nodig hebt. Gemiddeld eet je 600 gram groenten per dag en ook aan voldoende proteïnen (van verschillende bronnen) en vetten is natuurlijk gedacht.

Lust je iets niet, eet je liever wat minder vlees of wil je een recept op een andere manier aanpassen? Geen probleem! Laat je creativiteit er gerust op los, de recepten laten dit allemaal toe.

Mealprep maaltijdplannen bestellen – €12,95
Paleo Lunch kookboek
Paleo Lunch kinderen
Gezonde lunch recepten

Veel gestelde vragen

 • Voor hoeveel personen zijn de maaltijdplannen?
  De maaltijdplannen en boodschappenlijsten zijn voor 2 personen. Je kunt de hoeveelheden echter gemakkelijk aanpassen om voor 1 persoon of juist 3 of 4 personen (of meer) te koken.
 • Hoe werken de maaltijdplannen?
  Heel simpel eigenlijk! Je begint met het doorlezen van de recepten en de kooktips bij ieder plan, daarin staat precies hoe je efficiënt kunt koken (zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent). Vervolgens haal je de boodschappen in huis en duik je de keuken in.
 • Hoe lang duurt het om de gerechten te koken?
  Per maaltijdplan ben je ongeveer 3 à 4 uur aan het koken. In die tijd bereid je alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) voor 5 dagen.
 • Zijn de recepten ook geschikt voor kinderen?
  Jazeker! Soms worden er pittige kruiden gebruikt, maar die kun je eenvoudig weglaten in (een deel van) het gerecht zodat het ook geschikt is voor kinderen.
 • Zijn alle recepten glutenvrij, lactosevrij en suikervrij?
  Ja, alle gerechten passen binnen het Paleo voedingspatroon. Dat betekent dat ze vrij zijn van gluten, dierlijke melkproducten en geraffineerde suikers. Ook granen, soja en peulvruchten vind je niet in de recepten terug.
 • Zijn de maaltijdplannen geschikt wanneer ik volgens het AIP (auto-immuun protocol) eet?
  Nee, in de gerechten komen namelijk wel nachtschades, eieren en noten en zaden voor.
 • Zijn de gerechten duur om te maken?
  Dat ligt er volledig aan waar je je boodschappen haalt. Er wordt veel gebruik gemaakt van seizoengroenten en fruit. Er worden niet veel noten gebruikt en geen dure stukken vlees zoals biefstuk.
 • Zijn de maaltijden volwaardig?
  Ja, door de maaltijdplannen te volgen krijg je iedere dag minimaal 600 gram groenten binnen. Aangevuld met gezonde proteïnebronnen en vetten. Ze zijn voldoende voor de gemiddeld actieve persoon. Het kan natuurlijk altijd zo zijn dat de maaltijden net te groot of net te klein voor je zijn, daar kun je de gerechten gemakkelijk op aanpassen.
 • Wat als ik één van de ingrediënten niet lust?
  Geen probleem! Je kunt ingrediënten gemakkelijk vervangen wanneer je ergens niet zo’n fan van bent. Dat gaat niet ten koste van het maaltijdplan of de volwaardigheid van de gerechten.
 • Wordt er gebruik gemaakt van seizoensproducten?
  Ja, de recepten in dit maaltijdplan zijn specifiek geschikt voor herfst, winter en het vroege voorjaar en daar zijn de ingrediënten dan ook op afgestemd.
 • Waar vind ik de ingrediënten voor de maaltijdplannen?
  Deze kun je, aan de hand van de bijgevoegde boodschappenlijsten, vinden in vrijwel iedere supermarkt, op de markt of bij de boer. De meeste ingrediënten zijn echt overal verkrijgbaar. Kun je iets toch niet vinden? Dan is het sowieso gemakkelijk online te vinden in Nederland en België.
 • Staan er ook recepten in voor tussendoortjes?
  Uiteraard 😉 In het ebook vind je 4 heerlijke tussendoortjes die snel te maken zijn. Deze kun je dus maken tijdens het mealpreppen zonder dat het veel extra tijd kost.
 • Blijven de maaltijden echt 5 dagen houdbaar na het koken?
  Niet allemaal, maar daar is in de menu’s rekening mee gehouden. Bij ieder maaltijdplan vind je een overzicht met bewaartips. Daarin lees je precies wat je in de vriezer moet bewaren om te garanderen dat alles vers is wanneer je het gaat eten.
 • Waarom zijn de maaltijdplannen voor slechts 5 dagen?
  Dat is gedaan zodat je in het weekend lekker zelf kunt kiezen wat je gaat eten. Dat laat ruimte over voor je eigen creativiteit, voorkeuren en familietradities.
Mealprep maaltijdplannen bestellen – €12,95
Glutenvrije Lunch recepten
groente lunch recepten
paleo lunch to go

Geïnspireerd om te beginnen met mealpreppen en veel minder tijd kwijt te zijn in de keuken? (maar toch gezond te eten)
Bestel de Paleo Mealprep Maaltijdplannen dan nu!

Na aankoop kun je het ebook meteen downloaden.