Dit ben ik

Nooit meer medicijnen en buikpijn!

Hoi ik ben Danielle, Orthomoleculair voedingsdeskundige en ervaringsexpert.
Vanaf mijn geboorte liep ik met ernstige darmklachten. Het vonnis: PDS (prikkelbare darmsyndroom) en het begin en einde van mijn dikke darm waren lui, oftewel ze maken geen kneedbeweging om voedsel te verteren.
Het duurde vaak 2 weken voordat ik kon poepen (lekker verhaal ook ?)
Maar poep is waar ik het toch over wil hebben… Want doordat ik zo slecht naar de wc kon, bleven er veel gifstoffen in mijn lichaam hangen waardoor ik chronisch vermoeid werd en in een depressie raakte.
12 jaar lang hebben ze elke dag in het ziekenhuis naar een oplossing gezocht. Die vonden ze in zware medicatie die vaak veel nare bijwerkingen bezorgde.
Gelukkig heeft dit verhaal een ‘And she lived happily ever after…’ einde.
Want vanaf mijn 12e wilde ik geen medicatie en troep meer in mijn lijf. Ik voelde dat het anders kon. Dus we zijn opzoek gegaan naar andere oplossing. Een aantal jaren en een orthomoleculaire studie verder was het eindelijk zover.

  • GEEN medicatie meer!
  • GEEN darmklachten meer!
  • GEEN vermoeidheid meer!

En dat alles door kleine aanpassingen te doen in mijn voedingspatroon.

Nu is het mijn missie om mijn waardevolle lessen en kennis door te geven aan iedereen die problemen ervaart met zijn gezondheid, of die gewoon een gezonde lifestyle willen hebben zodat ze op hun 80e nog fit en fruitig zijn.

Iedereen heeft een kans op een pijnvrij en energievol leven!

XOXO Danielle

Ps. voor de gene die dachten een orthomole wattus?! Dat is een studie gericht om het lichaam te helen dmv voeding. ?